2024-25 Uluslararası Öğrenciler için 3. Ek İlan Ön Lisans/Lisans Değerlendirme Sonuçları Açıklanmıştır!

2024-25 uluslararası öğrenciler için ön lisans/lisans değerlendirme sonuçları açıklanmıştır. Lütfen ön kayıt adımlarını dikkatli bir şekilde okuyunuz.

Ön kayıt tarihleri: 27.09.2024-03.10.2024

Ön kayıt adımlarının belirtildiği şekilde ve zamanda gerçekleştirilmemesi durumunda kazandığınız haktan feragat etmiş sayılırsınız. İşlemlerin doğru ve belirtilen zamanlarda gerçekleştirilmemesinden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Ön kayıt işlemlerini tamamlamayan öğrencilere Kabul Mektubu verilmeyecektir.

Değerlendirme sonucunuzu başvuru sayfasından öğrenebilirsiniz. Başvuru sayfasına erişmek için tıklayınız.

Ön kayıt adımları için tıklayınız.

Kesin Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

Öğrenim harcınızı öğrenmek için tıklayınız.

Harcınızı yatırdıktan sonra dekontunuzu 03.10.2024 saat 17:00’ye kadar uik@erzincan.edu.tr adresine iletmelisiniz. Dekontunuzla birlikte linkteki belgeyi de ilgili alanları doldurup imzalayarak mailinizde iletmelisiniz.

2024-25 Associate’s Degree/Bachelor’s Degree 3rd Additional Announcement Evaluation Results for International Students have been Announced

The associate/ bachelor’s degree evaluation results for 2024-25 international students have been announced. Please read the pre-registration steps carefully.

Pre-Registration Dates: 27.09.2024-03.10.2024

If the pre-registration steps are not carried out as and when specified, you are deemed to have waived your right. Our University is not responsible for not completing the procedures correctly and at the specified times.

Acceptance Letters will not be issued to students who have not completed the pre-registration process.

You can find out your evaluation result on the application page. Click here to access the application page.

Click here for pre-registration steps.

Click here for Final Registration Guide.

Click here to learn your tuition fee.

After depositing your fee, you must send your receipt to uik@erzincan.edu.tr until 17:00 on 03.10.2024. Together with your receipt, you must also fill in the relevant fields and sign the document in the link and send it in your e-mail.